Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Nyhedsmail August 2013

FUGU - Hvad er det for en fisk?

 
FUGU-pit er et nyt produkt, som er skabt sammen med Vejstrup Efterskole. Nu er det slut med at kravle rundt i løsskumsgraven for at "floffe" eller løsne skumklodserne.

Klik ind og se mere
Læs mere

PE-Redskaber – nu med web-shop!

 
Vi har fået en web-shop, så nu kan du bestille håndredskaber mm. til dig selv eller din forening, lige når det passer dig.

Lige nu kører vi intro-pris, hvor vi giver 10% rabat på bestillinger på web-shoppen (rabatprisen er gældende ved bestilling senest d. 20. oktober 2013 og kun på varer, der er tilgængelige på webshoppen).
Læs mere

Fantastisk landsstævne.

 
Vi ser tilbage på et fantastisk landsstævne i Esbjerg, der bød på masser af gymnastik og mange besøgende på vores stand.

Tusind tak for besøget, det er altid en fornøjelse at få en snak med både nye og ”gamle” kunder og vi glæder os til at følge jer i den nye sæson.

Derudover har vi også fundet en vinder af vores konkurrence – og vinderen er……
Læs mere

Nyt enestående skruebælte

 
PE-Twisting Belt er et nyudviklet skruebælte, hvor der er stor fokus på kvalitet, anvendelse, design og lave vedligeholdelsesomkostninger.
Læs mere

Vi betaler fragten!

 
Har I tjekket redskabsrummet? Mangler der lige en saltoplint, en trampolin eller noget helt tredje, for at I kan blive klar til at tage imod sæsons nye gymnaster?

Ved bestilling i perioden 1.-30. september 2013 betaler vi fragten for levering af redskaber.
Læs mere

Fokus på sikkerhed

 
Er Jeres nedspringsmåtte klar til at tage imod næste sæsons mange landinger?

For en sikkerhedens skyld er det vigtigt at få tjekket nedspringsmåtten og evt. udskifte skum og betræk, så I trygt kan gå den nye sæson i møde.
Læs mere

Redskabsrum nu med elevator

 
I skrivende stund er vores montører ved at pakke bilen efter at være færdige med at lave Danmarks nok største springcenter. To nye spændende løsninger - et redskabsrum i en elevator og et kæmpe vippebord til skråstilling af en Air-Track+ har set dagens lys i det nye springcenter i Svendborg.

Gymnastikefterskolen STEVNS har også haft besøg af vores dygtige montører, klik ind og se flere billeder mv.
Læs mere

Fik du ikke læst sidste nyhedsmail

 
Fik du ikke lige læst sidste nyhedsmail....? Så kan du altid finde de tidligere udsendte nyhedsmails på vores hjemmeside. De ligger samlet et sted - lige til at gå til!


 
Læs mere