Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Juni 2018

Direktørskifte hos PE-Redskaber A/S

Da vores Adm. Direktør Tommy Christensen, efter mere end 5 gode år på posten, har fået mulighed for at tiltræde som CEO i en større dansk industrivirksomhed kan vi med glæde orientere om, at vi er lykkes med at ansætte Ole Gustafsson som ny Adm. Direktør pr. 1. juni 2018.

 

Læs mere

10 spændende år med Dorado

I år er det 10 år siden, vi lancerede Dorado trampolinen. Vi påbegyndte udviklingen af den i 2006. Vi designede og testede og gav den til sidst navnet Dorado. Trampolinen blev designet med fokus på optimal udnyttelse af fjedre, og den har vist sit værd i både Danmark og udlandet. 

Læs mere

Projekter i ind- og udland

Vi har netop afsluttet 2 store og spændende projekter i hhv. Island og Sverige. Så nu går vi i gang med et projekt i ”baghaven”, i Gram Fritidscenter.

Læs mere

Kommende events og stævner

Faceoff, HCA Gymnastik kongress og DGI Inspiration.

Læs mere

Styrkelse af den tekniske organisation

Det var med stor glæde, at vi tirsdag den 1. maj 2018 kunne byde vores nye konstruktionschef Carsten Olafsson velkommen hos PE-Redskaber.

Læs mere

Få del i DIF og DGI's foreningspulje

Hvert år uddeles cirka 45 millioner kroner fra foreningspuljen til idrætsforeninger, som søger tilskud til køb af redskaber eller andre projekter/tiltag. DGI tilbyder kurser, hvor du kan få hjælp til din ansøgning.

Læs mere

God sommer!

PE-Redskaber ønsker alle en god sommer.
Vi holder ferielukket i uge 29 - 30 og er tilbage igen den 30. juli 2018.

 

Læs mere