Længde
400 cm
Bredde
200 cm
Højde
30 cm
Vægt
80 kg

Chameleon Nedspringsmåtte med støddæmperplade

Varenr. 4211000
 Farve: Blå/Rød.
Denne nedspringsmåtte leveres med det patenterede Chameleon betræk fra PE-Redskaber. Nedspringsmåtten leveres med blå top og røde sider. Betrækket samles med VELCRO® Brand fasteners. Sider, ender, top og bund kan købes som løsdele. Det har bl.a. den fordel, at du nemt selv kan udskifte f.eks. en side på måtten, hvis der skulle ske en skade. Det sparer dig for både tid og penge.

22.429,25 DKK
17.943,40 DKK (ekskl. moms)
Varen produceres efter bestilling in-house i vores produktion i Fole (Produktionstid 3-7 hverdage)

Chameleon - Nedspringsmåtte med støddæmperplade

Denne nedspringsmåtte er opbygget med henblik på at skåne gymnasten i landingen efter høje spring. Nedspringsmåtte fra PE-Redskaber har håndtag på alle sider, og er let at håndtere. Måtten kan anvendes til mange formål, og derfor er velcrobånd på siderne også et vigtigt tillæg. Velcrobåndet bevirker, at man får mulighed for at samle nedspringsmåtterne til den størrelse, der er nødvendig af hensyn til sikkerheden for den målgruppe, man har med at gøre. Desuden kan velcrobåndet anvendes til at sætte andre redskaber, som f.eks. springbaner, sammen med nedspringsmåtten.


Den perfekte nedspringsmåtte til foreningen med både børn, juniorer og voksne blandt medlemmerne.


Pr 1/1-2015 tilbyder vi 10 års garanti på støddæmperpladen.


Nedspringsmåttens største opgave er at mindske stødet op gennem kroppen på gymnasten ved landing efter et spring. Og det er her, at støddæmperpladen gør sin gavn.


Støddæmperpladen er fast og fordeler trykket ved nedslaget ud over et stort areal af skum. Uden støddæmperpladen vil kun føddernes areal af skum presses sammen, og man vil hurtigt nå gulvet. Under støddæmperpladen er to lag skum, i nøje afmålt vægt og massefylde, til at sørge for et skånsomt nedspring. Støddæmpningen skal være i orden, men måttens størrelse er også vigtig.


Bemærk!
Nedspringsmåtter leveres som delvis saml selv.

Måtten fylder 2.10 m i højden, når den står på en måttevogn.

Kontakt Per idag for at høre mere.