Længde
400 cm
Bredde
200 cm
Højde
30 cm
Vægt
76.50kg

Nedspringsmåtte elite

Varenr. 4211
 Farve: Blå/Rød.
Nedspringsmåtte til bredden. Leveres med 2 håndtag på alle sider. Disse håndtag er desuden også forstærkede på bagsiden. Denne nedspringsmåtte er opbygget med henblik på at skåne gymnasten i landingen efter høje spring. Nedspringsmåtte fra PE-Redskaber har håndtag på alle sider, og er let at håndtere. Måtten kan anvendes til mange formål, og derfor er velcrobånd på siderne også et vigtigt tillæg. Velcrobåndet bevirker, at man får mulighed for at samle nedspringsmåtterne til den størrelse, der er nødvendig af hensyn til sikkerheden for den målgruppe, man har med at gøre. Desuden kan velcrobåndet anvendes til at sætte andre redskaber, som f.eks. springbaner, sammen med nedspringsmåtten. Den perfekte nedspringsmåtte til foreningen med både børn, juniorer og voksne. Skummet er OEKO-TEX certificeret. Pr 1/1-2015 tilbyder vi 10 års garanti på støddæmperpladen.

21.364,- DKK
17.091,20 DKK (ekskl. moms)
Varen produceres efter bestilling in-house i vores produktion i Fole (Produktionstid 3-7 hverdage)

Nedspringsmåtten

Nedspringsmåttens største opgave er at mindske stødet op gennem kroppen på gymnasten ved landing efter et spring. Og det er her, at støddæmperpladen gør sin gavn.


Støddæmperpladen er fast og fordeler trykket ved nedslaget ud over et stort areal af skum. Uden støddæmperpladen vil kun føddernes areal af skum presses sammen, og man vil hurtigt nå gulvet. Under støddæmperpladen er to lag skum, i nøje afmålt vægt og massefylde, til at sørge for et skånsomt nedspring. Støddæmpningen skal være i orden, men måttens størrelse er også vigtig.


Nedspringsmåttens farve og størrelse passer til det øvrige produktsortiment fra PE-Redskaber og skaber en flot helhed.


Bemærk!

Nedspringsmåtter leveres som delvis saml selv.

Måtten fylder 2.10 m i højden, når den står på en måttevogn.


Ønsker I nedspringsmåtte i specifikke farver og størrelser? Måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Kontakt Per idag for at høre mere.