Længde
400 cm
Bredde
200 cm
Højde
30 cm
Vægt
75 kg

Nedspringsmåtte skolemodel

Varenr. 4205
 Farve: Blå/Rød.
Denne nedspringsmåtte har ingen fast overflade i modsætning til vores standard nedspringsmåtte (varenr. 4211), hvilket gør den blød og behagelig for børn at lande på. Uden støddæmperplade. Måtten har VELCRO® Brand fasteners på alle sider og kan derfor nemt og sikkert sættes sammen med andre redskaber, uden at risikere, at de glider fra hinanden, når børn tumler på dem.

14.002,50 DKK
11.202,- DKK (ekskl. moms)
Varen produceres efter bestilling in-house i vores produktion i Fole (Produktionstid 3-7 hverdage)

Nedspringsmåtten

Nedspringsmåttens største opgave er at mindske stødet op gennem kroppen på gymnasten ved landing efter et spring. Og det er her, at støddæmperpladen gør sin gavn.


Støddæmperpladen er fast og fordeler trykket ved nedslaget ud over et stort areal af skum. Uden støddæmperpladen vil kun føddernes areal af skum presses sammen, og man vil hurtigt nå gulvet. Under støddæmperpladen er to lag skum, i nøje afmålt vægt og massefylde, til at sørge for et skånsomt nedspring. Støddæmpningen skal være i orden, men måttens størrelse er også vigtig.


Måtten fylder 2.10 m i højden, når den står på en måttevogn.


Nedspringsmåttens farve og størrelse passer til det øvrige produktsortiment fra PE-Redskaber og skaber en flot helhed.


Bemærk!

Nedspringsmåtter leveres som delvis saml selv.


Ønsker I nedspringsmåtte i specifikke farver og størrelser? Måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Kontakt Per idag for at høre mere.