Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Mix & Match med Chameleon


 

Det nye Chameleon betræk til kombi- og nedspringsmåtter kan kombineres i flere farver – Mix og match med Chameleon.

 

Chameleon - Nyt patenteret betræk

PE-Redskaber A/S har udviklet et nyt og patenteret betræk til kombi- og nedspringsmåtter, som samles med velcro – vi kalder det Chameleon. Sider, ender, top og bund kan købes som løsdele. På den måde kan man selv ”designe” måtten i farverne rød, blå og sort - præcis som man vil.

Det har også den fordel, at skulle et håndtag eller andet på måtten gå i stykker, så kan man bestille f.eks en ny side, og selv skifte det. På den måde undgår man fragt frem og tilbage ved reparation - og I skal heller ikke undvære betrækket, mens det er til reparation.

Med Chameleon betrækket er det også muligt at lave sponsoraftaler, som kun er gældende i en given periode. Når aftalen er udløbet, kan der indgås en ny aftale, og du skal kun skifte den del på måtten, hvor sponsorens logo er trykt på. - En billig og nem løsning for dig.

Du kan læse mere om Chameleon her.

 

 

Kampagne!

I har nu mulighed for at skifte det slidte betræk på jeres kombimåtte/nedspringsmåtte til en meget fordelagtig pris.

Hvis I skifter betrækket til det nye Chameleon betræk, opnår I enten 25% rabat i form af en kreditnota eller et tilgodebevis på 50% af prisen på det nye betræk, når vi modtager det/de gamle betræk. Tilgodebeviset kan bruges til køb af nye redskaber.

Det gamle betræk skal returneres senest 14 dage efter, I har modtaget det nye betræk (returforsendelsen betales af kunden).