Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Springgravsprojekter

  

 

PE-Redskaber har arbejdet med mange spændende springgravsprojekter gennem de seneste måneder. Et af dem var et tørtræningsanlæg til udspringere i en svømmehal i Bergen, Norge.

 

 

Bergen, Norge


PE-Redskaber har lavet et springgravsprojekt i Bergen. Det er har været en udfordring at være med i dette projekt, da det ikke er et område, vi normalt bevæger os i. Vi har lavet et tørtræningsanlæg til udspringere i en svømmehal. Det har været spændende at være med til dette projekt, og det har også givet os indsigt i udspringernes univers. Der er installeret to nedbyggede trampoliner med bungy riggs. Et stykke væk fra trampolinerne er der etableret en løsskumsgrav, hvortil der kan laves udspring fra en hydraulisk vippe. Vippen kan indstilles fra 1-3 meters højde. Vi er meget spændte på at høre, om deres erfaringer med udstyret, når den første sæson er overstået.

 

 

Vivild gymnastik- og Idrætsefterskole


Vivild gymnastik- og Idrætsefterskole har bygget en del til, hvilket omfatter forlængelse af den eksisterende hal, nye elevværelser og en ny boldhal. I forlængelsen af den eksisterende hal er der blevet etableret to springgrave og to trampoliner. Det er et rigtig flot anlæg, som skolen får glæde af i mange år.

 

Halgaard, Holstebro


Endnu et projekt i Holstebro Kommune er realiseret. Vi har lavet et projekt på Halgaard Skole i en nybygget hal. Holstebro Kommune har valgt at forlænge hallen med to ekstra spær, hvilket giver mulighed for at have springgraven og de to tilhørende trampoliner uden for spillefladen. Ved at springgraven er placeret i den ene ende af hallen, kan gymnastikforeningen godt have en lille tekniktræning samtidig med, at der spilles håndbold, badminton eller andet. Det er en rigtig god løsning, som mange foreninger kunne have stor glæde af.