Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Nyligt afsluttede projekter og nye på vej...


Grænseegnens Friskole

Vi er nu færdige med at montere et fantastisk fint springgravsprojekt på Grænseegnens Friskole i Holbøl. En flok engagerede frivillige har fået en idrætshal på benene, hvori der er lavet 2 stk. springgrave med to tilhørende trampoliner. De har fået en hæve/sænkegrav i str. 600x600 cm og en løsskumsgrav i str. 600x600x120 cm. Trampolinerne er placeret midt imellem de to grave, hvorfra der er adgang til fast skum og løsskum.

 


Aarup Fritidscenter

Montagen i Aarup er færdig, og de har fået et stort anlæg med gulvlemme. Anlægget er lavet i en tilbygning til en af de eksisterende haller, som kan bruges som multisal. De har fået en springgrav i str. 600x632 cm med gulvlem og to trampoliner på siden af springgraven, også med gulvlem.

 

Älmhult, Sverige

I slutningen af 2017 har vi fornøjelsen af at skulle levere en springgrav til Älmhult i Sverige. Det er det nordligste projekt i Sverige til dato. Der opføres en stor idrætshal i forbindelse med en skole. I den ene ende af hallen laves der en niche, hvor der bliver etableret en springgrav i str. 400x600 cm.

 

Wolfurt, Østrig

Vi har fået vores første projekt i Østrig. Igennem næsten et år er der arbejdet sammen med arkitekt og ingeniører for at få enderne til at nå sammen. Vi var så heldige også at vinde entreprisen efter udbuddet. Vi er meget spændte på at komme i gang med projektet i efteråret 2017.