Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap

Jyderup Gymnastikforening


Langsigtede investeringer - men hvordan?

"Da vi, i Jyderup Gymnastikafdeling, skulle investere i nye redskaber, var der mange spørgsmål, der meldte sig.

Der var, igennem en årrække, blevet arbejdet målrettet med drengegymnastikken i foreningen, hvilket betød, at de største drenge var blevet så store, at foreningens redskaber ikke længere var gode nok til at forsætte udviklingen. Vi havde samlet 130.000 kr. ind, som vi gerne ville investere på den rigtige måde - men hvordan?"

 

Ønskede at fastholde gymnasterne

"Vi var klar over, at hvis vi skulle fastholde drengene i gymnastikken, var vi nødt til at investere i nye redskaber. Det var adskillige år siden, at foreningen sidst havde indkøbt redskaber, og vi var derfor i tvivl om, hvilke redskaber der ville være de bedste og rigtige at investere i for os. Vi bestilte kataloger fra diverse udbydere, og talte herefter med instruktørerne på holdene, for at finde frem til den rigtige løsning. Vi blev hurtigt enige om, hvilke redskaber vi ville investere i, og kontaktede et par udbydere for at få et tilbud."

 

Vi vidste for lidt

"Da vi kontaktede PE-Redskaber, tilbød de at aflægge os et besøg for at se på, hvilke redskaber vi rådede over og for at sikre, at vi fik investeret i det rigtige ud fra vores behov, både på kort og på lang sigt. Vi tog imod tilbuddet. Det ville jo ikke skade at høre andres mening, selv om vi var overbeviste om, at vi havde fundet det rigtige.
 
Det første der slog os, da konsulenten fra PE-Redskaber kom på besøg var, at han interesserede sig meget for, hvilke redskaber vi allerede havde, og hvordan vi anvendte dem. Herefter blev der spurgt til, hvilke alderstrin vi havde hold i, og hvad vores ambition med holdene var. Efter denne grundige drøftelse kom han med en række forslag til, hvordan vi kunne opnå det vi ønskede, ved at udnytte vores nuværende redskaber sammen med nyindkøbet.
 
Vi oplevede en konsulent der var langt mere rådgiver end sælger. Han var ikke bange for at foreslå løsninger, der var billigere end dem, vi havde tænkt os. Og det viste sig hurtigt, at vi langt fra havde set alle muligheder ved at kigge i produktkatalogerne. Vi ville faktisk have investeret forkert, fordi flere af vores valg kun ville have tilgodeset enkelte hold fremfor helheden!"

 

Ingen tilfældigheder

"Dette første møde blev starten på et samarbejde, som vi i dag er utrolig glade for. Vi har fået en redskabsleverandør, som vi ved, ser mere på vores behov end på det at få solgt mest muligt. De ved, hvad vi har, og er derfor i stand til at vejlede os i at foretage de rigtige investeringer.
 
Samtidigt har vi oplevet, at redskaberne er af meget høj kvalitet, der er tænkt på både gymnasterne og på instruktørernes behov. De har høj funktionalitet og sikkerhed – de er lette at håndtere og så passer de sammen. Der er tænkt over tingene."

Søren Bøtker Pedersen, Formand for Jyderup SG&I Gymnastikafdeling