Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap

Vedersø Idrætsefterskole

Det er ikke uden grund, at Vedersø Idrætsefterskole valgte at udbygge de daværende faciliteter for springgymnastikken med hele 800 m2 i forlængelse af den gamle springsal.

Vedersø vil gerne tilbyde sine elever de bedste gymnastik-, tumbling- og springmuligheder med dette byggeri. Samtidigt vil de supermoderne faciliteter naturligvis blive brugt til udlejning til både egnens og de landsdækkende gymnastikhold, så også de professionelle redskaber kan blive brugt og for at så mange som muligt kan få glæde af forholdene.

Derfor råder skolen over fantastiske tumbling- og springfaciliteter, som helt sikkert vil udvikle gymnastikken endnu mere på Vedersø Idrætsefterskole. Med 3 grave, 15 m HGB fiberbane, 15 m PE Air-Track Plus, 2 stk PE Airtrack Plus á 7,5m, 3 x5 m PE Pitzone, PE Mega-Plus bane, Fast-Track m/vario, 5 stortrampoliner, Flick-bungy´s, stor trampolinbungy´s, Pegasus, Dorado, MD- og PE-minitrampoliner, 3 softmåtter og alverdens andre redskaber, som altid står fremme klar til brug i undervisning og fritid, bliver det det sandt springmekka.

I hele processen omkring opførelse og den daglige brug af springcenteret har vi en stærk samarbejdspartner i PE-redskaber. Vi har fået leveret professionelt udstyr af høj kvalitet, som har stor holdbarhed.

 

Se mere her
 

 
 

Finn Tarpgaard, Forstander på Vedersø Idrætsefterskole