Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Ledige job

PE-Redskaber A/S er altid på udkig efter initiativrige og dygtige medarbejdere


Kære ansøger til PE-Redskaber A/S

PE-Redskaber er en virksomhed med mange års erfaring i redskabshåndtering og -udvikling. Vi ønsker at være progressive med nye idéer, og stå i første række, når fremtiden inden for gymnastik, springredskaber og haludstyr skal tegnes.
 

Udvikling, udvikling, udvikling...
PE-Redskaber vægter udvikling af nye redskaber højt. For at kunne udvikle nye funktionelle og effektive redskaber, er det vigtigt at kende til og følge med i gymnastikkens verden. Derfor har langt størstedelen af vores ansatte baggrund i gymnastikken, og er enten tidligere eller aktive gymnaster.

Vi er ydermere i daglig kontakt med mange brugere af vores redskaber, hvilket bevirker, at vi får input og erfaringer med vores kunders brug af redskaber, deres tanker og behov. Vi siger ikke nej til individuelle kundeopgaver, som afstedkommer nye idéer og inspiration. For os er det nemlig væsentligt at se muligheder frem for begrænsninger, når der skal tænkes nyt.

Det er ikke kun fra Danmark vi får inspiration, vi lader os inspirere af impulser fra hele verden og fra andre idrætsgrene end gymnastik.


PE-Redskaber A/S er altid på udkig efter dygtige medarbejdere
Kunne du tænke dig at arbejde i vores administration, salg-marketing, projektafdeling, produktion eller som salgskonsulent  - så send os en motiveret ansøgning samt et CV.


Forrest i køen
På denne måde kommer du til at stå forrest, når vi skal genplacere jobs - eller har behov for nye medarbejdere.Vi kan selvfølgelig ikke garantere et job, men det vi kan garantere er, at de ansøgninger der står i vores jobbase, er de første vi læser igennem, når nye medarbejdere skal findes.

Uopfordret ansøgning

Evt. uopfordret ansøgning kan sendes på mail admin@pe-redskaber.dk