Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Pressemeddelelse

 

Pressemeddelelse – Direktørskifte i PE-Redskaber A/S

Da vores Adm. Direktør Tommy Christensen, efter godt 5 gode år på posten, har fået muligheden for at tiltræde som CEO i en større dansk industrivirksomhed, har vi gennem den seneste tid arbejdet hårdt på at finde hans afløser og vi kan med glæde orientere om, at vi er lykkes med at ansætte Ole Gustafsson som ny Adm. Direktør pr. 1. juni 2018.

Ole Gustafsson er 57 år og kommer senest fra en projektstilling hos Local Living A/S. Han har en baggrund som salg- og eksportchef hos ANDERSEN Winches, hvorfra han har mange års international erfaring med salg og markedsføring af udstyr indenfor Sejlsports verdenen. Ole Gustafssons karriere omfatter også internationalisering af SMV’er og bestyrelsesarbejde. Han har i perioden 2009 til 2017 været udstationeret som handelsattaché for Udenrigsministeriet i Baltikum, Finland og Italien. Ole Gustafsson har en uddannelse fra Den Danske Eksportskole indenfor international salg- og markedsføring.

Vi takker Tommy for hans indsats i PE- Redskaber og ønsker ham alt muligt held og lykke i den nye stilling. Samtidig glæder vi os meget, til at få Ole ”ombord” og stå i spidsen for den forsatte udvikling af PE-Redskaber.

 

 

Skulle der være evt. spørgsmål, så kontakt venligst Preben Ebsen herom på telefon 40635389 eller på pe@pe-redskaber.dk