Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap

Betingelser for kontaktformularer

 

Tak for din interesse for at blive kontaktet af vores virksomhed.
Ved at bede om at blive kontaktet accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.
Ved at udfylde formularen accepterer du at blive kontaktet af os:

PE-Redskaber A/S, Folevej 47, 6510 Gram.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på admin@pe-redskaber.dk så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

 

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til
Vi anvender dine personoplysninger til behandling af din henvendelse og fremtidig kundeservice. Vi indsamler navn, adresse, tlf.nr, mailadresse.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Ved køb hos os opbevarer vi dine oplysninger indtil du anmoder om sletning heraf, da vi har brug for oplysningerne ifb. med produkthistorik, kvalitetssikring samt garanti. Ved andre henvendelser opbevares dine oplysninger op til 12 måneder.

 

Videregivelse
Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

 

Overførsel af oplysninger til 3. lande 
Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.

 

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.
Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.
Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at kontakte os via mailadressen, som er angivet øverst.
Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.
Se www.datatilsynet.dk.