Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Om PE-Redskaber


PE-Redskaber udvikler, producerer og sælger gymnastikredskaber samt haludstyr af høj kvalitet.
Vi er én af Danmarks største leverandører af gymnastikredskaber med afdeling i Fole ved Gram i Sønderjylland.

  

En virksomhed i vækst

Produktionen af gymnastikredskaber, hos PE-Redskaber, startede tilbage i 1990 med fremstilling af det første redskab - en plest til Ribe Repræsentationshold. Det var således produktion af de mere traditionelle redskaber, som dannede grundlaget for virksomhedens eksistens. PE-Redskaber blev etableret i Harreby i 1992 af Preben Ebsen.

Virksomheden flyttede i 2002 til Fole ved Gram, hvor vi overtog en gammel møbelfabrik på ca. 1.800 m2. I foråret 2006 blev der tilføjet yderligere 1.200 m2. Virksomheden er vokset støt gennem alle årene, og tæller i dag ca. 20 gymnastik- og håndværksfaglige medarbejdere.

PE-Redskaber blev Gazellevirksomhed i 2007, hvilket er et udtryk for at være blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

 

Virksomhedens tekniske kompetencer og høje serviceniveau har skabt et solidt forretningsgrundlag, hvor udvikling, produktion af gymnastikredskaber og haludstyr er kerneforretningen. For PE-Redskaber er det vigtigt at være på forkant med den teknologiske udvikling, derfor har vi fokus på nye forretningsområder og vækst af kompetenceområder, således at vi også fremover er en førende aktør, når fremtiden indenfor gymnastikredskaber og haludstyr skal tegnes.