Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap
Du er her:  

Produktområder


Virksomheden har udviklet og produceret gymnastikredskaber siden 1993 og har derfor mange års erfaring og stort knowhow på området. Blandt andet på baggrund af dette, har vi opnået den uovertrufne kvalitet, som vi er kendt for, samt at udvikle og færdiggøre redskaber ned i mindste detalje.

 

Traditionelle redskaber

Grundlaget for etablering af PE-Redskaber var de traditionelle redskaber, men produktsortimentet spænder nu langt bredere end det. Vi tilbyder alt i gymnastikredskaber, bl.a. håndredskaber, legeredskaber, trampoliner, springbaner, skumredskaber og nedspringsmåtter. Vi sætter en ære i at udvikle, producere og sælge gymnastikredskaber, som tilfører øget værdi for såvel gymnast som instruktør.

 

Luftprodukter

Airtracks er et resultat af, at PE-Redskaber, igennem længere tid, havde arbejdet på at fremstille lange trampolinbaner også kaldet Tumble Tracks, som på det tidspunkt blev anvendt i USA. De var tunge og derfor vanskelige at pakke væk i gymnastiksalen.

I sommeren 1995, da grundlæggeren af PE-Redskaber så børn på en hoppepude, kom idéen til at lave en lang smal hoppepude. Til hoppepuden satte man en blæser, som konstant tilførte luft til banen. Da den første af slagsen skulle have et navn, fandt man på navnet Air Track. Navnet var afledt af de lange trampolinbaner fra USA, som man kaldte Tumble Tracks.

De første airtracks var 3 meter bredde og 70 cm høje, og blev produceret i længder af 12 og 15 meter. Efter kort tid blev banerne 50 cm høje.

 

Fra redningsflåde til springbane

Ved besøg på en bådmesse i sommeren 1997 fandt man tilfældigt en bund fra en redningsflåde. Bunden var 7,5 cm høj og lufttæt. Det gav ideen til at udvikle et lufttæt underlag ”PE Plus underlægs måtten”, som blev lagt under PE-springbanen (udviklet i 1994), som den gang allerede fandtes mange steder.

Der blev lavet en Brugsmodelbeskyttelse i 1997 på et lufttæt springbaneunderlag (PE Plus), som var gældende i 10 år - frem til 2007. PE-Redskaber var de første i verden til at anvende lufttætte enheder i gymnastikken, som de bruges over hele verden i dag.

PE-Redskaber har mere end 20 års erfaring med lufttætte produkter til gymnastikken.

 

 

Springgrave

Et andet af vores fokusområder er springgrave. Vi har monteret ca. 200 springgrave gennem de sidste 18 år - med og uden gulvlem. Springgravene kan sammenbygges med én eller flere nedbyggede trampoliner eller Fast-Tracks.

 

SmartVip - Den automatiske sportsbande

PE-Redskaber har udviklet det patenterede system "SmartVip" - en indendørs fodbold- og hockeybande. Når SmartVip skal bruges "kommer banden op af gulvet". Efter 1 minut og 15 sek. er hallen omstillet til indendørs fodbold eller hockey. Læs mere på www.smartvip.dk

 

Bungy-systemer

Af andre specialprodukter har PE-Redskaber udviklet "Flik-bungy", som er et selesystem ophængt i kraftige elastikker. Bungy-systemet bevirker, at gymnasten får optimale forhold for at lære nye spring.