Længde
1200 cm
Bredde
280 cm
Højde
33 cm
Vægt
113 kg

Airtrack+ - 12m - rød/sort

Varenr. 17122
 Farve: Rød top/sorte sider.

Multifunktionel luftspringbane til både let øvede, øvede og elite gymnaster.


55.478,75 DKK Inkl. moms
Spar
10%
Normalpris: 61.643,75 DKK Spar 6.165,- DKK
OUTLET UDSALG - BEGRÆNSET ANTAL: 1
Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Airtrack+

En multifunktionel springbane! 

Med en AirTrack Plus får foreningen en multifunktionel springbane, som kan anvendes af alle, fra børn til voksne og fra begynder til elite.

AirTrack Plus'en er udviklet specielt med fokus på sikkerhed, kvalitet, afsæt og let håndtering.

AirTrack Plus leveres nu med et patenteret udskifteligt velcrosystem i begge ender, så man let kan udskifte dette, hvis det bliver slidt. Derudover er der også VELCRO® Brand fasteners på begge langsider (ikke udskiftelig), som bevirker, at man hurtigt og sikkert kan koble Air-Track Plus'en sammen med andre redskaber. Springbanen er uden lynlås, for at holde banen mest muligt lufttæt, og kan derfor også fungere uden anvendelse af en stationær trykregulator.


Springbanen med de mange fordele

• Plan overflade med hurtigt og spændstigt afsæt
• Simpel luftstyring. Kan indstilles i hårdhed, og anvendes af såvel begyndere som elite
• Fylder sammenpakket minimalt
• Bløde håndtag som standard på begge sider, for let håndtering
• Multifunktionel med VELCRO® Brand fasteners som standard på alle sider, hvilket skaber ideelle muligheder for springkoreografier og differentieret træning
• Specialudviklet patenteret udskifteligt velcrosystem i begge ender, så man selv kan udskifte dette, hvis det er blevet slidt
• Meget lydsvag blæser. Har man i forvejen en Mega+ springbane, kan Mega+ blæseren anvendes med ganske få modifikationer
• Der er ingen studse, ventiler eller andet, som rager ud over banens sider
• Passer i størrelse perfekt sammen med det øvrige produktprogram fra PE-Redskaber Passer i farverne med det øvrige produktdesign fra PE-Redskaber


AirTrack ’ens historie

Airtrack er et resultat af, at PE-Redskaber, igennem længere tid, havde arbejdet på at fremstille lange trampolinbaner også kaldet Tumble Tracks, som på det tidspunkt blev anvendt i USA. De var tunge og derfor vanskelige at pakke væk i gymnastiksalen.

I sommeren 1995, da grundlæggeren af PE-Redskaber så børn på en hoppepude, kom idéen til at lave en lang smal hoppepude. Til hoppepuden satte man en blæser, som konstant tilførte luft til banen. Da den første af slagsen skulle have et navn, fandt man på navnet AirTrack. Navnet var afledt af de lange trampolinbaner fra USA, som man kaldte Tumble Tracks.

De første airtracks var 3 meter bredde og 70 cm høje, og blev produceret i længder af 12 og 15 meter. Efter kort tid blev banerne 50 cm høje.


Fra redningsflåde til springbane

Ved besøg på en bådmesse i sommeren 1997 fandt man tilfældigt en bund fra en redningsflåde. Bunden var 7,5 cm høj og lufttæt. Det gav ideen til at udvikle et lufttæt underlag ”PE Plus underlægs måtten”, som blev lagt under PE-springbanen (udviklet i 1994), som den gang allerede fandtes mange steder.

Der blev lavet en Brugsmodelbeskyttelse i 1997 på et lufttæt springbaneunderlag (PE Plus), som var gældende i 10 år - frem til 2007. PE-Redskaber var de første i verden til at anvende lufttætte enheder i gymnastikken, som de bruges over hele verden i dag.

PE-Redskaber har mere end 20 års erfaring med lufttætte produkter til gymnastikken.Ønsker I Airtrack+ i specifikke farver og størrelser? Måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.Du får 5 års garanti på dette produktKontakt Per idag for at høre mere.