DGI Landsstævne 2022

Premium partner og leverandør af gymnastikredskaber 

PE-Redskaber har indgået et samarbejde med DGI og er blevet Premium partner til DGI Landsstævne 2022. Vi kan hermed stolt annoncere, at vi er eneleverandør af redskaber, som skal anvendes til gymnastikopvisningerne under Landsstævnet til juni. Samarbejdet blev igangsat med et håndaftryk mellem Mads Thomsen, DGI og Ole Gustafsson, Adm. Direktør, PE-Redskaber. 

Hør mere om, hvorfor DGI har udvalgt PE-Redskaber som leverandør af redskaber i video-interviewet med Mads Thomsen fra DGI til højre. 

Er du interesseret i redskaberne, der anvendes til DGI Landsstævne, som er nedsat 20% - så download oversigten over redskaber nedenfor. 


Derfor har DGI udvalgt PE-Redskaber som redskabsleverandør 

"Landsstævnet er det største og bredeste idrætsevent i Danmark og dermed rigtig stort for DGI og DGI gymnastik. Vi har til de seneste mange DGI Landsstævner anvendt PE-Redskaber, som leverandør af gymnastikredskaber. Vi oplever en rigtig god service og stor fleksibilitet, når vi samarbejder med PE-Redskaber. Det er vigtigt, at redskaberne er af god kvalitet, når vi udbyder dem, til de ca. 10.000 gymnaster, der skal bruge dem i forbindelse med Landsstævnet. Derfor har vi også endnu engang valgt PE-redskaber, som redskabsleverandør til DGI Landsstævne 2022". 

Et samarbejde der spænder bredt  

"I DGI samarbejder vi med PE-Redskaber på flere områder. PE-Redskaber leverer eksempelvis også redskaber til DGI Verdensholdet. Her oplever vi stor kreativitet i forbindelse med udvikling af nye produkter og hver gang, redskaber af ekstrem høj kvalitet! "PE-Redskaber er aktivt deltagende i forskellige tiltag, hvor der er fokus på at udvikle gymnastikken, herunder 10.000 på 10, samt forskellige indsatser i landsdelsforeningerne". 

Udtalelse af Mads Thomsen, DGI Se efter PE-Redskabers stand til DGI Landsstævne 2022

Vi ser frem til at deltage aktivt i Danmarks største idrætsfestival! Så se endelig efter PE-Redskabers stand. Kig forbi til en uformel snak og gode råd eller hvis du ønsker større kendskab til PE og vores produkter. Vi vil være at finde under hele stævnet, som strækker sig over 4 dage fra 30. juni - 3. juli 2022 og afholdes i Svendborg.

Læs meget mere om DGI Landsstævnet 
her