Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap

Andet design med nyt udtryk

Flemming Efterskole har sloganet – hjerne og gymnastik.

Dette slogan betyder, at skolen vægter de boglige fag højt, og at gymnastikken er et obligatorisk og bærende fag.
Under udarbejdelsen af skolens kommunikationsstrategi, opstod der et ønske om at kommunikere igennem bla. gymnastikredskaberne. Redskaberne skulle matche skolens nye design, og derved indgå som en del af den samlede strategi om at styrke profilen, som en boglig gymnastikefterskole.


Skolen fortæller:

”De nye redskaber giver et meget flot visuelt udtryk på opvisningsgulvet og er med til at fremvise vores profil.
Både gymnastiklærerne og eleverne er meget stolte og glade for de nye gymnastikredskaber” udtaler Ole Vind, som er skolens forstander. Han fortsætter:

”Det har været en rigtig god proces med PE. Der har været nogle misforståelser undervejs, men PE har ikke været blege for at rette dem, som f.eks. småting med andre farver på velcroen osv. Man får det, som man vil have det, da PE går positivt ind i processen. De er åbne over for nye idéer og bidrager til løsningen af diverse udfordringer. Vi kom med grundidéen, og PE var medskaber af idéerne."

"Med de nye sorte redskaber har vi fået det visuelle udtryk, vi har ønsket. Redskaberne har medvirket til at skabe opmærksomhed omkring vores opvisning. Det har skabt sammenhæng i hele vores samlede kommunikation og det udtryk, vi gerne vil have” udtaler skolens kommunikationsmedarbejder, Maj Bukhave.

Du kan se Flemming Efterskoles flotte opvisning herunder.

 

Går du med tanker om, at få designede jeres gymnastikredskaber, så ring og hør nærmere på tlf. 7384 5100