Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Sitemap

”Sort” renovering af springcenter

 

Nye utraditionelle farver. Nyt skum. En helt ny æstetisk springoplevelse.

 
Efter 8 år med tusindvis af spring, trængte springcentret på Gymnastikhøjskolen i Ollerup til en gennemgribende renovering.
 
Vi blev i sommeren 2009 kontaktet af højskolen, som ud over renoveringen også gerne ville skille sig ud med nye og utraditionelle farver i springcentret. De nye farver skulle være i sort og orange, som var en central del af højskolens nye designlinje. Renoveringen udviklede sig hurtigt til mere end blot til springcentret. Alle de nuværende og nye gymnastikredskaber skulle have samme farver og udtryk. Udtrykket bestod i at få højskolens logo og hjemmeside adresse til at indgå æstetisk flot på springcentrets kantpuder samt redskaber.   
 
Det var en udfordring, vi ikke kunne sige nej til.
 
Efter første leverance af, helt nye gymnastikredskaber, i de sorte og orange farver i januar 2010, gik planlægningen stille og roligt i gang til næste fase. Springcentret skulle igennem en gennemgribende renovering, hvori der også skulle udskiftes to skumpuder i Springgraven. Dette arbejde skulle udføres på meget kort tid, da højskolen havde pladsudfordringer, på grund af det høje elevantal. I et vellykket samarbejde med Gymnastikhøjskolen, blev vi færdige før tid i foråret 2011.