Folevej 47   |   DK-6510 Gram   |   T +45 73 84 51 00   |   
   |   
Besøg os på facebook
Print  |   Send til ven  |  Sitemap

 

Vejstrup Efterskole er en gymnastikefterskole med høj faglighed og et stærkt fællesskab. Skolen har et stærkt sammensat underviser-team, som lægger stor vægt på at skabe de bedste rammer, for at kunne udvikle deres elever og gymnaster under meget høj sikkerhed. Med udvikling og sikkerhed i højsædet, tages der små skridt i processen om at ”bygge” nye spring op til det færdige spring – det var i den process, ønsket om en Pitzone opstod.

”Vi havde et behov for at finde en supersikker semi-hård landingsflade, til brug i træningen af alle spring. Således, at vi nærmede os noget, der lignede en hård landing til flade måtter, men dog uden at være det. Pitzone har vist sig, at være det helt rigtige produkt for os.
Kombineret med en
foldemåtte, som overlæg til Pitzone, har vores allerdygtigste gymnaster nydt at have en ensartet landingsflade, der absorberer landingen. Vel at mærke på en måde der gør, at man meget let kan overføre den gode landingsteknik direkte til flad.

Pitzonen kan, udover at være en super god semihård måtte, bruges effektivt i forbindelse med stationstræning til gymnastik og parkour, som ekstra landingsflade i en løsskumsgraven og til springkoncept i opvisningen.
Samarbejdet med PE-Redskaber omkring denne opgave, har været særdeles positivt. Vi havde et behov som hurtigt blev grebet, og udarbejdet en betaversion på. Derudover opstod der mange andre løsninger til vores dagligdag, som vi arbejder videre på"

Helge Kappel
Springlæreteamet, Vejstrup Efterskole
www.vejstrup.dk

Vist model i videoerne er med betræk

Pitzone

Pitzone bruges som semi-hård landingsflade i springgrave.

 

Se produkterne