Længde
800 cm
Bredde
200 cm
Højde
30 cm
Vægt
64 kg

Global Airtrack Performance

Varenr. 27273
 Farve: Blå top/grå sider.

Global Airtrack er udviklet af PE-Redskaber A/S, som er opfinderen af den originale airtrack. Det er airtracks af høj kvalitet. Uanset om du er øvet springgymnast eller nybegynder, vil den høje kvalitet sikre en både sjov og sikker træningsoplevelse.


24.699,25 DKK
19.759,40 DKK (ekskl. moms)
Varen er midlertidig udsolgt.

Global Airtrack Performance 

Global Airtrack Performance serien består af airtracks med en højde på 30 cm. Global Airtack Performance er den ultimative løsning til foreningen eller til elite springeren, som ønsker et rebound i særklasse.

Performance serien passer i højde til de fleste standardredskaber i en gymnastikforening, f.eks. landingsmåtter. 

Global Airtracks er meget brugervenlige, hurtige at pumpe op og lette at justere i hårdhed, så de passer til brugerens niveau. Kvaliteten på Global Airtrack er uovertruffen. Der er fokus på et gennemtænkt design med stor holdbarhed.


OBS! Global Airtracks leveres ekskl. blæser.

 

Airtracks, som passer til ethvert behov

Vi leverer airtracks i forskellige længder og højder alt efter brugerens behov. Korrekt størrelse på airtracken er medvirkende til at forbedre brugerens færdigheder og øge effektiviteten under træningen.

Banen er lufttæt og kan fungere uden anvendelse af en stationær trykregulator/blæser. 

Anvendes airtracken udendørs, anbefaler vi at rulle airtracken ud på græs. Husk at fjerne skarpe genstande, som f.eks. sten og kviste, der hvor airtracken skal ligge. Læg evt. en presenning eller tæpper under airtracken.

Springbane med mange fordele

 • Plan overflade med hurtigt og spændstigt afsæt

  Global Airtrack Performance

  Global Airtrack Performance serien består af airtracks med en højde på 30 cm. Global Airtack Performance er den ultimative løsning til foreningen eller til elitespringeren, som ønsker et rebound i særklasse. Performance serien passer i højde til de fleste standardredskaber i en gymnastikforening, f.eks. landingsmåtter. Global Airtracks er meget brugervenlige, hurtige at pumpe op og lette at justere i hårdhed, så de passer til brugerens niveau.  Hvem passer Global Airtrack Performance modellen til?

  Global Airtrack Performance – 30 cm kan anvendes af stort set alle, men anvendes ideelt af juniorer og voksne, som springer på let øvet eller øvet niveau. Performance modellen kan derfor med fordel anvendes i f.eks. idrætsforeninger og skoler, eller af elitegymnaster, som ønsker en airtrack med et ekstra kraftfuldt afsæt. Højden på airtracken bevirker, at den passer sammen med øvrige standardredskaber, som f.eks. en landingsmåtte.  Hvilken længde airtrack skal du vælge?

  Performance modellerne fås i længder på 5-8-10-12 og 15 meter. Airtracken på 5 meters længde er 150 cm bred, de øvrige kommer som standard i 2 meters bredde, hvilket giver en god sikkerhed ved kombinationsspring. Om man skal vælge den ene eller den anden længde afhænger af, hvor mange spring, man gerne vil have mulighed for at sætte sammen. På en 5 meter bane kan man typisk sammensætte 3 spring, som f.eks. araberspring/flik-flak/baglænder.  Hvilke spring kan man lave på en Global Airtrack Performance?

  På denne airtrack er stort set alle spring mulige. Der kan trænes stående spring, f.eks. flik-flak, eller enkelt spring som vejrmølle/araberspring/kraftspring. Banen har et rebound i særklasse, den er derfor også ideel til sammensatte spring. Alt efter længden på airtracken og springerens formåen, kan der sammensættes spring som araberspring/flik-flak/baglænder/dobbelt baglænder, tempo flik-flak, kraftspring/salto m.v.


  Kan man sætte flere airtracks sammen?
  Alle Global Airtrack Performance modellerne leveres med velcro på alle sider, så ønsker du senere at bygge en længere eller bredere springbane, kan du let sætte flere baner sammen med en velcrosamler eller et overgangsstykke, ligesom de kan sættes sammen med f.eks. en nedspringsmåtte.


  Hvor kan Global Airtrack Performance anvendes?
  Global Airtrack Performance modellerne kan anvendes både ude og inde. 

  Anvendes airtracken udendørs, anbefaler vi at rulle airtracken ud på græs. Husk at fjerne skarpe genstande, som f.eks. sten og kviste, der hvor airtracken skal ligge. Læg evt. en presenning eller tæpper under airtracken.

  Vi anbefaler ikke, at anvende airtracken direkte på underlag af sand eller grus, da det vil udsætte airtracken for stor slitage og risiko for rifter.


  Let håndtering 
  Global Airtrack modellerne er lette at håndtere, og fylder sammenpakket minimalt. Global Airtracks  er hurtige at rulle ud og puste op, og kan være klar til brug inden for få minutter.

  Alle Global Airtracks leveres i praktisk transportpose.
 • Simpel luftstyring. Kan indstilles i hårdhed.
 • Fylder sammenpakket minimalt.
 • Bløde håndtag på begge sider er standard, for let håndtering.
 • Bløde velcrobånd på alle sider af springbanen, giver mulighed for at sammensætte flere springbaner vha. en velcrosamler.
 • Flot design med velcrobånd i samme farve som airtracken.
 • Der er ingen studse, ventiler eller andet, som rager ud over banens sider.
 • Leveres i transportpose.
 • Kan leveres i flere farver, længder og højder. Kontakt PE-Redskaber for yderligere oplysninger tlf. 73 84 51 00.

  Kvalitet og design

  Global Airtrack er airtracks af høj kvalitet, udført i et gennemtænkt design.


  Vi har fokus på detaljerne og den gode kvalitet:

  • Alle Global Airtracks er håndlavede og fremstillet i et kraftigt og slidstærkt materiale.
  • Alle airtracks kontrolleres efterfølgende for at sikre høj ensartethed, samt høj kvalitet.

  • Ekstra forstærkning på alle hjørner - både på top og bund.
  • Bløde velcrobånd på alle sider, på toppen, som gør det muligt at sammensætte flere Global Airtracks ved hjælp af en velcrosamler.
  • Alle airtracks med 10 og 15 cm højde er forsynet med 5 cm brede velcrobånd på siderne og 10 cm brede velcrobånd på enderne.
  • Alle airtracks med 20 og 30 cm højde er forsynet med 10 cm brede velcrobånd på siderne og 15 cm brede velcrobånd på enderne.
  • Bløde håndtag på begge sider er standard for en lettere håndtering.
  • Håndtag og velcrobånd i samme farve som airtracken fuldender det flotte design.
  • Alle airtracks i 10 og 15 cm højde er forsynet med 2 ventiler. En til indblæsning, og en hvor der samtidig kan indsættes en trykmåler.
  • Alle 20 og 30 cm høje airtracks er forsynet med 3 forskellige ventilsystemer. På den måde kan du være 98% sikker på, at har du en blæser til et luftredskab i forvejen, så vil den også passe til ventilerne på en Global Airtrack. 
  • Global Airtrack er meget lette at rengøre på grund af de limede overgange.
  • Alle modeller leveres i en kraftig og praktisk transporttaske.


  Double-wall fabric

  • Alle Global Airtracks er opbygget med ”Double-wall fabric”. Det er et trelags kvalitetsmateriale, som er limet sammen i både top og bund og adskilt af tusindvis af fibre. Det gør airtracken ekstra slidstærk, og giver samtidig et fantastisk afsæt.
  • Vi har siden 1997 brugt lige netop dette stof inden for gymnastikken, og har derfor opbygget et kæmpe knowhow inden for dette.
  • Double-wall teknologien bevirker også, at airtrackens overflade bliver jævn, og at springbanen kan holde et fast lufttryk, uden konstant lufttilførsel.

Kontakt Per idag for at høre mere.