Persondata politik

Vores persondatapolitik har fokus på, hvordan vi behandler personoplysninger om vores kunder samt besøgende på vores hjemmeside. Det er hensigten, at den skal hjælpe vores kunder/brugere af hjemmesiden til at få overblik over, hvilke oplysninger, vi indsamler om dem, hvorfor oplysningerne indsamles, og hvordan vi anvender dem. Persondatapolitikken beskriver også, hvordan du som kunde/bruger kan udøve de rettigheder, som du jfr. databekyttelsesreglerne har i forbindelse med vores behandling af personoplysninger.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger, der registreres på www.trampolin.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos PE-Redskaber.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos PE-Redskaber på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


PE-Redskabers betingelser for kontaktformularer

Tak for din interesse for at blive kontaktet af vores virksomhed.

Ved at bede om at blive kontaktet accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved at udfylde formularen accepterer du at blive kontaktet af os:

PE-Redskaber A/S, Folevej 47, 6510 Gram.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på salg@pe-redskaber.dk så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.


Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Vi anvender dine personoplysninger til behandling af din henvendelse og fremtidig kundeservice. Vi indsamler navn, adresse, tlf.nr, mailadresse.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.


Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Ved køb hos os opbevarer vi dine oplysninger indtil du anmoder om sletning heraf, da vi har brug for oplysningerne ifb. med produkthistorik, kvalitetssikring samt garanti. Ved andre henvendelser opbevares dine oplysninger op til 12 måneder.


Videregivelse

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.


Overførsel af oplysninger til 3. lande 

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS.


Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at kontakte os via mailadressen, som er angivet øverst.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.