Længde
1500 cm
Bredde
200 cm
Højde
33 cm
Vægt
900 kg

Fiberbane PE med netcover

Varenr. 7010
 Farve: Blå.

Denne springbane henvender sig til primært til junior / senior gymnaster, med henblik på de større spring. Glasfiberbanen med netstof benyttes typisk i trænings- og TeamGym-konkurrence regi.

PE-Fiberbanen blev blandt andet anvendt ved EM i TeamGym i 2021 i Portugal.


Varen produceres efter bestilling in-house i vores produktion i Fole (Produktionstid 3-7 hverdage)

Fiberbane PE

Måden hvorpå glasfiberrør, stålbund samt filt- og skum-topmåtte er sat sammen på, giver tilsammen et troværdigt og sikkert afsæt, hver gang der springes. Stålbundene er lavet i meterstykker og kan stables. Dette gør at opbevaringen er minimal og så skånsomt som muligt. Måtterne rulles sammen som almindelige rullemåtter. Der er velcrobånd på stålrammen, til fastholdelse af filt- og top-måtte/netstof betrækket.


Denne model består af 15 stk. stålbunde af 100x200 cm. inkl. glasfiberstænger. Specialudviklet PE skridsikre fødder, der står fast og som skåner halgulvet for slidmærker. 1 stk filtmåtte (3,5 cm tyk) og 1 stk topmåtte (6 cm tyk) med netstof, fæstnet med velcrobånd. Skørter langs begge sider er en del af netstof-betrækket. Højden er 33 cm Banen opfylder de krav UEG stiller til en fiberbane til TeamGym.


Ønsker I springbane i specifikke farver, måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Kontakt Per idag for at høre mere.