Længde
150 cm
Bredde
60 cm
Højde
109 cm
Vægt
60 kg

Stor stålplint

Varenr. 5266
 Farve: Brun/rød.

Stålplint med  kunstlæder.

Stålplinten fra PE-Redskaber - i en nyere og endnu stærkere udgave end tidligere, fordi vi også ofte ser, at stålplinten indgår under træning af Parkour.

Leveres uden vogn. Vi anbefaler en, at der også købes en transportvogn (varenr. 5255) til transport til og fra redskabsrummet


Bestillingsvare/ikke på lager – kontakt os for nærmere information

Søger du havetrampoliner? Klik ind på trampolincenter.dk og se vores udvalg! 

Stor stålplint - mange anvendelsesmuligheder

Fås som standard i to udgaver: en med ægte læder/ruskind og en med kunst læder. Ægte naturskind på alle 3 top-plader, forlænger levetiden, plus at det ikke føles "glat" på samme måde som eksempelvis kunstskind.

Stålplinten fra PE-Redskaber er nu at finde i en nyere og endnu stærke udgave end tidligere. Vi ser nemlig ofte, at stålplinten indgår under træning af Parkour. Stålplinten er et fantastisk redskab til brug i gymnastikforeningen eller gymnastik i skolen til eksempelvis den meget kendte børneleg: ”Jorden er giftig” samt andre sjove aktiviteter. Eller blot bliver brugt som bænk ifm. gymnastik kurser, crossfit og styrketræning. 

Leveres uden vogn. Vi anbefaler en, at der også købes en transportvogn (varenr. 5255) til transport til og fra redskabsrummet.

Stålplinten producerer vi i vores produktion i Fole, DK og har derfor mulighed for at producere stel og betræk i andre farver. Har I andre ekstra ønsker til farver, så kontakt os endelig.


Dimensioner på de 3 enkelt dele:

Nederste del: L150 x B60 x H36 cm
Midterste del: L150 x B55 x H36 cm
Øverste del: L150 x B50 x H36 cm

Stålplinten eller Gymnastikplinten, som den også kaldes, kan anvendes til stort set de samme opgaver som en træplint, dog med den forskel, at stålplinten kun deles i 3.

Til gengæld har stålplinten den fordel, at hver del kan anvendes som en skammel, lav plint eller tilløbsbane forskellige steder i gymnastiksalen. Den er ydermere særdeles velegnet som byggeklods til forskellige springopstillinger. Ideel til børn og juniorer.

Stålplinten fra PE-Redskaber kommer her i en ny udgave som er ekstra stærk, da vi ofte ser stålplinten indgå i træning af Parkour.

Stålplinten er et fantastisk redskab til brug i gymnastikforeninger eller på skoler til f.eks ”Jorden er giftig” - legen som mange kender fra tidligere i deres skoletid, eller anden sjov aktivitet eller bare til at bruge som bænk i forbindelser med feks gymnastikkurser. Stålplinten er også velegnet til crossfit og styrketræning.

Stålplinten fra PE-Redskaber kan fås i to udgaver i Ægte læder/Ruskind eller med Kunstlæder.

 

Stålplinten producerer vi selv her hos os i Fole og derfor kan vi producere den helt som I ønsker. Vi kan lave både stellet og betrækket i andre farver.

Ring eller skriv til os hvis I har ønsker om andre farver.

 

Dimensioner:

Nederste del: L150 x B60 x H36 cm,

midterste del: L150 x B55 x H36 cm,

øverste del: L150 x B50 x H36 cm.

Vi anbefaler at der også købes en transportvogn til transport til og fra redskabs-rummet.

PE RemoteCare

Systemet til overblik, service og vedligehold