Længde
123 cm
Bredde
123 cm
Højde
85 cm
Vægt
75 kg

Dorado Technique Trainer

Varenr. 3037
 Farve: Hvid.
Dorado Technique Trainer 32 er en "blødere" trampet, som er ideel til teknikindlæring.
Med nye, forbedrede, lydløse specialfjedre, som gør det endnu lettere for mindre erfarne gymnaster at udtrække så meget energi som muligt fra Dorado Technique Trainer. Fjedrene har også en sektion, der træder i kraft, når gymnasterne allerede mestrer indspringet godt. Her bliver fjedrene hårdere og hurtigere. Det gør at trampolinen med disse specialfjedre kan bruges af mindre knap så stærke gymnaster, og større og stærkere gymnaster.
For at gøre det endnu nemmere at adskille dem, er disse fjedre nu røde.

21.440,- DKK
17.152,- DKK (ekskl. moms)
Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Dorado Technique Trainer

I samarbejde med Helge Fisker fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup, har vi udviklet en mini-trampolin med fokus på træning af teknik. I øjeblikket findes trampolinen i tre modeller, en med 32 fjedre og en med henholdsvis 36 og 40 fjedre. Den generelle ændring i forhold til den velkendte Dorado trampolin ligger i de to helt nye typer af fjedre, som er inddelt i zoner. Systemet er anmeldt til patent- og varemærke styrelsen.


Justerbar
Dorado'en leveres med justerbare ben med lasergraveret højdeindstillingsskala. Dette bevirker, at trampolinen kan indstilles til optimal stemstilling for de enkelte aldersgrupper af gymnaster.

De justerbare ben bevirker endvidere, at trampolinen nemt og hurtigt kan klappes sammen, uden brug af værktøj, samt at dugen ikke bliver ødelagt under transport.


Fjedrene i Dorado
Technique Trainer "Fjedrene i Dorado Technique Trainer består af to forskellige fjedretyper med hver deres egenskaber. 20/24 fjedre med fast ”hårdhed”, hvilket bevirker at fjederens ”arbejdshastighed” er den samme i hele bevægelsesudslaget. Disse fjedre er lidt blødere end dem i en alm. Dorado.

Derudover har den 16 røde specialfjedre som er inddelt i zoner. En zone med samme ”hårdhed” som trampolinens andre fjedre, og en zone, hvor fjederen progressivt bliver hårdere og hurtigere.

Det gør at trampolinen med disse specialfjedre kan bruges af mindre knap så stærke gymnaster, og større og stærkere gymnaster. Efterhånden som gymnasterne bliver større og stærkere ændrer trampolinen karakter og bliver hårdere og hurtigere i noget af dens arbejdsområde. Dorado Technique Trainer sikrer således at gymnaster med forskellig fysik kan arbejde med den korrekte afsætsteknik.
- Uffe Petersen, Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole


Udtalelse fra Helge Fisker, Gymnastikhøjskolen i Ollerup
"Jeg har bl.a. i mit arbejde som springtræner i Team Gym på Ollerup, haft et behov for at benytte en trampet, som matcher gymnastens fysik i større grad end de eksisterende muligheder med 36 og 40 fjedre.

Der har været megen fokus på, hvordan gymnasten skal opnå en hensigtsmæssig stemposition, og der er blevet trænet og trænet, men det nytter ikke noget, hvis ikke gymnasten har fysik til at udstrække fjedrene tilstrækkeligt.

Jeg oplever ikke at dette er en forskel mellem køn, men snarere en forskel ift. styrke. Derfor et det at foretrække at benytte en “blødere” trampet til teknikindlæringen, som ved øget fjedrelængde også giver øget tid i trampetten. Her handler det om at overføre den horisontale hastighed til hensigtsmæssig vertikal højde.

I bund og grund er det ret simpelt. Kig på gymnasten og spørg dig selv. Har gymnasten brug for øget højde eller øget rotation ift. nuværende spring i et større perspektiv ift. videregående spring og regulér evt. derefter? Det typiske billede er, at gymnasten roterer meget og ikke springer så højt som ønskeligt og springer langt og/eller skævt. Dette kan “Technical Trainer” være med til at afhjælpe i tekniktræningen, og så må man lave den fjedreopsætning (hårdhed og antal), som er hensigtsmæssig for målgruppen."
-Helge Fisker, Gymnastikhøjskolen i OllerupØnsker I duge og kantpuder i specifikke farver? Måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Filnavn Opdateret d. Størrelse
Dorado Guideline 26/08 2021 283.61 KB

Kontakt Per idag for at høre mere.