Længde
123 cm
Bredde
123 cm
Højde
85 cm
Vægt
75 kg

Dorado® trampolin

Varenr. 3036
 Farve: Gul.
Dorado No. 36 med sin gul dug og sine 36 fjedrer er specielt udviklet til mini, junior og senior gymnaster, som har ambitioner om at arbejde med de større trampolinspring. Trampolinen har 5 højdeindstillinger (65/70/75/80/85 cm). Dorado trampoliner er kendt for sit flotte design, men mest af alt for det meget stabile og kraftfulde afsæt. Trampoliner er også nemme at flytte på grund af deres 3 transporthjul.


Dorado 36 blev blandt andet anvendt ved EM i TeamGym i 2021 i Portugal.


22.078,- DKK
17.662,40 DKK (ekskl. moms)
Lagervare, leveringstid 1-3 hverdage

Dorado® trampoliner

Dorado trampoliner er udviklet med fokus på design og effektivitet. Det er en trampolin, som er meget stabil og står fast selv under de kraftigste påvirkninger. Ydermere er den lydløs samt giver et ekstremt godt og skånsomt afsæt.

Udgangspunktet for Dorado'en er at opnå den mest optimale minitrampolin til seniorspringere. Men ved at anvende de justerbare ben, kan junior- og ynglingegymnaster ligeledes mærke den effekt, som fjedrene og den afstivede ramme giver. Dorado'en henvender sig derfor til gymnaster på mange forskellige niveauer, og vil være en god investering for foreningen eller efterskolen.

Den lette indstilling af højden, de fantastiske springegenskaber, samt at trampolinen er lydløs, gør Dorado'en til et unikt redskab. Leveres med hjul, kraftig kantpude på alle sider, samt skridsikre fødder.

Dorado'en er den eneste trampolin af sin slags på markedet!


Stortrampolineffekt

Det, der bl.a. gør Dorado'en speciel og effektfuld, er den måde, hvorpå fjedrene er monteret. Fjedrene er ophængt og monteret indvendigt i rammen på en måde, som bevirker, at de ikke rører jernrammen, selv ved tunge afsæt.

I Dorado'en kan fjedrene svinge frit. Teknikken bevirker, at fjedrene kan udnyttes optimalt. Afsættet bliver blødere i starten/toppen, og går ikke så hurtigt "i bund". Dette giver tid til gymnasten, stor eller lille, til at finde den rigtige afsætsposition.

På grund af fjederophængningen giver trampoliner desuden et meget jævnt, skånsomt og lydsvagt afsæt.


Justerbar
Dorado'en er leveres med justerbare ben med lasergraveret højdeindstillingsskala. Dette bevirker, at trampolinen kan indstilles til optimal stemstilling for de enkelte aldersgrupper af gymnaster. De justerbare ben bevirker endvidere, at trampolinen nemt og hurtigt kan klappes sammen, uden brug af værktøj, samt at dugen ikke bliver ødelagt under transport.


Fokus på sikkerhed og fleksibilitet

Hos PE-Redskaber vægtes sikkerheden højt, derfor dækker kantpuden på Dorado'en også altid topkanten af rammen, så gymnasten ikke slår sig på den. Kantpuden er desuden fleksibel, idet den kan anvendes fuldt- eller halvtdækkende, alt efter hvad gymnasterne foretrækker.
For at forbedre sikkerheden yderligere kan du også købe vores Dorado Bumper og vores MC-Springgravs Bumper for at lukke mellemrummet mellem trampolinen og landingsmåtter/springgrave.


Succeser med Dorado trampolinen

Tidligere belv Dorado trampolinen bl.a. brugt ved Europa Mestersakaber, Danmarks Mesterskaberne, Svenske Mesterskaber og Nordiske Mesterskaber. Den blev også brugt af DGI’s Verdenshold rundt om i verden.

Club Citat fra træneren Remy fra Pinwood gym club: ” Seriously, it is one of the things that enabled us to do better in trampette, it makes stuff so much easier.”Design:
The design of the DORADO ® trampoline has been recorded in Register of Community Designs. Proteced under European Design Patent.

Trade Marks:
The Trade Mark DORADO ® has been recorded in Register of Community Trade Marks.Ønsker I duge og kantpuder i specifikke farver? Måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Filnavn Opdateret d. Størrelse
Dorado brochure 26/08 2021 283.61 KB
Dorado Guideline 26/08 2021 283.61 KB

Kontakt Per idag for at høre mere.