Antal fjedre
36
Længde
123 cm
Bredde
123 cm
Højde
85 cm
Vægt
97.50kg

Dorado® trampolin

Varenr. 3036
 Farve: Gul.
Dorado No. 36 er med sine 36 fjedrer, udviklet specielt til mini/junior størrelsen, som har ambitioner om at arbejde med de større trampolinspring. Dorado trampoliner er kendt for sit flotte design, men mest af alt for det meget stabile og kraftfulde afsæt.

Specifikationer

Antal fjedre: 36 stk.
Dug farve: Gul
Kantpude farve: Sort
Fødder farve: Gul
Dimensioner: 123x123x85/25 cm
Rammetype: lukket
Transporthjul: 3 stk.
Justerbar: 5 højdeindstillinger (65/70/75/80/85 cm)


Dorado 36 blev blandt andet anvendt ved EM i TeamGym i 2021 i Portugal.


Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Søger du havetrampoliner? Klik ind på trampolincenter.dk og se vores udvalg! 

Dorado® trampoliner

Dorado trampoliner er udviklet med fokus på design og effektivitet. Det er en trampolin, som er meget stabil og står fast selv under de kraftigste påvirkninger. Ydermere er den lydløs samt giver et ekstremt godt og skånsomt afsæt.

Udgangspunktet for Dorado'en er at opnå den mest optimale minitrampolin til seniorspringere. Men ved at anvende de justerbare ben, kan junior- og ynglingegymnaster ligeledes mærke den effekt, som fjedrene og den afstivede ramme giver. Dorado'en henvender sig derfor til gymnaster på mange forskellige niveauer, og vil være en god investering for foreningen eller efterskolen.

Den lette indstilling af højden, de fantastiske springegenskaber, samt at trampolinen er lydløs, gør Dorado'en til et unikt redskab. Leveres med hjul, kraftig kantpude på alle sider, samt skridsikre fødder.

Dorado'en er den eneste trampolin af sin slags på markedet!


Stortrampolineffekt

Det, der bl.a. gør Dorado'en speciel og effektfuld, er den måde, hvorpå fjedrene er monteret. Fjedrene er ophængt og monteret indvendigt i rammen på en måde, som bevirker, at de ikke rører jernrammen, selv ved tunge afsæt.

I Dorado'en kan fjedrene svinge frit. Teknikken bevirker, at fjedrene kan udnyttes optimalt. Afsættet bliver blødere i starten/toppen, og går ikke så hurtigt "i bund". Dette giver tid til gymnasten, stor eller lille, til at finde den rigtige afsætsposition.

På grund af fjederophængningen giver trampoliner desuden et meget jævnt, skånsomt og lydsvagt afsæt.


Justerbar
Dorado'en kan leveres med justerbare ben med lasergraveret højdeindstillingsskala. Dette bevirker, at trampolinen kan indstilles til optimal stemstilling for de enkelte aldersgrupper af gymnaster. De justerbare ben bevirker endvidere, at trampolinen nemt og hurtigt kan klappes sammen, uden brug af værktøj, samt at dugen ikke bliver ødelagt under transport.


Fokus på sikkerhed og fleksibilitet

Hos PE-Redskaber vægtes sikkerheden højt, derfor dækker kantpuden på Dorado'en også altid topkanten af rammen, så gymnasten ikke slår sig på den. Kantpuden er desuden fleksibel, idet den kan anvendes fuldt- eller halvtdækkende, alt efter hvad gymnasterne foretrækker.


Ikke uden grund blev Dorado'en anvendt af:
• Guld-vindere ved DM 2010 seniordamer - Bolbro Gymnasterne (1. & 2. division)
• Guld-vindere DM 2010 seniorherre - Svendborg GF (1. & 2. division)
• Guld-vindere DM 2010 seniormix - Ollerup GF
Alle hold vandt disciplinen ”Trampet” både i 1. og 2. division.
• Guld-vindere Sverige 2010 seniordamer - Ling GF
• Guld-vindere Sverige 2010 seniorherre - Brommagymnasterna
• Guld-vindere Norge 2010 seniorherre - Holmen
• Guld-vindere England 2010 seniorherre – Pinwood Gym

Club Citat fra træneren Remy fra Pinwood gym club: ” Seriously, it is one of the things that enabled us to do better in trampette, it makes stuff so much easier”

 DGI’s Verdenshold 2010-2011

Tidligere har Dorado’en vundet, Nordiske Mesterskaber, Europa Mestersakaber, Danmarks Mesterskaberne, Svenske Mesterskaber. Anvendt på DGI’s Verdenshold 2008-2009.

Design:
The design of the DORADO ® trampoline has been recorded in Register of Community Designs. Proteced under European Design Patent.

Trade Marks:
The Trade Mark DORADO ® has been recorded in Register of Community Trade Marks.


Ønsker I duge og kantpuder i specifikke farver? Måske vil I gerne have påsat eget logo? Hos PE-Redskaber gør vi det muligt for jer at specialdesigne egne løsninger. Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Filnavn Opdateret d. Størrelse
Dorado brochure 26/08 2021 283.61 KB
Dorado Guideline 26/08 2021 283.61 KB

PE RemoteCare

Systemet til overblik, service og vedligehold