Længde
125 cm
Bredde
125 cm
Højde
80 cm
Vægt
62 kg

Nemo V2 trampolin

Varenr. 3026
 Farve: Blå/hvid.

Nemo trampoliner er specielt udviklet til børn og juniorer. Trampoliner har en flytbar ramme, med 3 indstillingsmuligheder, der gør at man kan indstille trampolinen til den passende indspringshøjde (lavest til de mindste gymnaster, og højere når gymnasten har styr på indspringet i trampolinen). Derudover kan den, vha justerbare ben med lasergraveret højdeindstillingsskala, indstilles i højden, hvilket bevirker, at trampolinen kan indstilles til optimal stemstilling for de enkelte aldersgrupper af gymnaster.

Se Nemo'en i action her.


Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Nemo V2 Trampoliner

Den populære børnetrampolin er blevet endnu bedre og findes nu i en V2 udgave! Trampoliner har fået et forbedret glidesystem. Det nye skinnesystem har samtidig gjort det endnu nemmere at indstille trampolinen. Stellet findes også i en forbedret udgave og er blevet designet på en måde som gør det muligt at lave endnu flere springopstillinger, så alle børneholdene får fuld glæde af den nye trampolin. Sættes trampolinen vandret, kan børn f.eks. anvende den som en "mini" stortrampolin. 

Nemo trampolinen er forsynet med traditionel 13 mm nylondug og 32 fjedre og har et blødt og effektfuldt afsæt.

Trampolinen er med heldækkende kantpude, som er forsynet med VELCRO® Brand fasteners, der gør det muligt at sætte en Dorado Bumper på.

Der er skridsikre fødder for øget sikkerhed og et design, som minimerer risikoen for, at gymnasten kan slå sig på rammen.

Trampolinen har påmonteret 3 hjul, så den er let at transportere.

Kontakt Per idag for at høre mere.