Antal fjedre
36
Længde
150 cm
Bredde
150 cm
Vægt
120 kg

Trampolin til legeplads - Kids Tramp Loop

Varenr. 310130
Klar til nedgravning. Til den frit tilgængelige legeplads, der ikke er under opsyn. Den er hærværkssikret, da den har en springdug af trådforstærket bæltevæv (UV-lys- og vejrbestandig). Kantbeskyttelsesplader kan tilkøbes. Ydermål 150 x 150 x 30 cm. Coated dug kan tilkøbes for ekstra lang holdbarhed.

Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Kids Tramp Loop Rund hoppeflade

Trampoliner hører til de mest attraktive fritidsredskaber og tiltrækker i høj grad børn, unge og voksne. Da de også officielt er et sportsredskab, skal de anvendes under opsyn. Dette er dog ikke altid muligt på offentlige legepladser.

Derfor har tyske Eurotramp udviklet nedgravningstrampolinen Kids Tramp, som overholder kravene for legepladsregulativet DIN EN 1176, og derved ikke behøver at være under opsyn.


Eurotramp er et tysk verdensomspændende firma med 50 års erfaring, der har specialiseret sig i trampolinfremstilling til konkurrencesport og fritidsbrug.


Kvalitetstrampolinen er en af de mest robuste på markedet. Det rigtige materialevalg for dugen giver meget god hoppeeffekt, derfor trampolinen er for alle fra ung til gammel, der vil have det sjovt.

Modellen er hærværkssikret, da den har en springdug af tråd forstærket bæltevæv, som også er UV-lys- og vejrbestandig. Trampolinrammen er lavet af rustfri stål, som var varmegalvaniseret. Rammeafdækning består af Faldbeskyttelsesplader. For at forbedre sikkerheden endnu mere.


Trampolinrammer: Fra to til fem års garanti (fra købsdato) Alle andre dele: Fra to til tre års garanti (fra købsdato)

Læs mere og registrer trampolinerne her.

Serienummeret sidder indvendig i trampolinrammen.


Kids Tramp er selvfølgelig TÜV certificeret.

Prisen er ekskl. udgravning og montering. Monteringsvejledning medfølger.

Filnavn Opdateret d. Størrelse
Certifikat Kids Tramp trampolin legeplads redskaber 10/10 2022 211.21 KB
Kids Tramp multiple arrangement 10/10 2022 143.15 KB
Kids Tramp jumping area dimensions 10/10 2022 339.37 KB

Kontakt Per idag for at høre mere.