Vores organisation

Vi har en flad organisation med uformel omgangstone præget af initiativ, innovation, entusiasme og ihærdighed. Vi arbejder med ideer, nytænker og afprøver muligheder. Vi kender gymnastikkens verden, og vi ved hvor den er på vej hen og hvad der rører sig i markedet. Vi er opmærksomme på at arbejdsliv og hobby kan smelte sammen, når vi arbejder med kunder og deres interesser.


Vi udvikler, designer og producerer redskaber af høj kvalitet, hvor der er tænkt på både gymnasternes og instruktørernes behov og sikkerhed. Alle redskaber og springgrave mv. er udviklet, så de er nemme at håndtere og betjene og skifte reservedele på, hvilket også betyder, at de således holder længere og hermed er mere bæredygtige. Af samme grund er vores havetrampoliner også af god kvalitet.

Vi har eget værksted med produktion; sy- og træværksted, smedeafdeling og montage, lager, indkøb, konstruktionsafdeling samt marketing, administrations- og salgsafdeling. Alle er vi med til at gøre en samlet indsats for at betjene vores kunder bedst muligt. Vi tænker løsninger for kunder og derfor er der lagt vægt på, at den eller de personer, som håndterer redskaberne, undgår tunge løft. Netop derfor er der luft i mange af vores redskaber, ligesom vi fremstiller både trampoliner og springgrave med indbygget hydraulik for nem indstilling af højden. Vi ønsker at sælge kvalitet og det er tænkt ind i designet at alle vores gymnastikredskaber passer sammen. Vi lægger vægt på professionel rådgivning af kunderne i alle situationer, uanset om det drejer sig om køb af nye gymnastikredskaber, renovering af tidligere købte redskaber, etablering af ny eller renovering af gammel springhal eller ideudvikling i og uden for huset.


Ønsker du at være en del af vores organisation? 

Så scroll ned på siden og læs mere.