Længde
500 cm
Bredde
300 cm
Højde
30 cm
Vægt
200 kg

Combimåtte komplet

Varenr. 4100
 Farve: Blå/Rød.
En combi-måtte giver først og fremmest et større nedspringsområde end en almindelig nedspringsmåtte, men den giver ydermere masser af muligheder for at opbygge spændende og udfordrende opstillinger. Kravletunnel og tilløbsrampe er blot nogle af de mange muligheder.

46.472,50 DKK
37.178,- DKK (ekskl. moms)
Varen produceres efter bestilling in-house i vores produktion i Fole (Produktionstid 3-7 hverdage)

Komplet combi-måtte med side- og endekasser

Combi-måtten kan deles i enkeltdele og anvendes som skumredskaber og give gymnasterne optimale muligheder for indlæring af færdigheder. Side- og endekasserne kan, ved hjælp af stærk VELCRO® Brand fasteners, sammenbygges til en 2 x 3½ m nedspringsmåtte. Combi-måtten giver dermed mulighed for 2 nedspringsmåtter i én. Combi-måtten er ideel til foreninger, som kun har plads til én måtte, men som har brug for flere funktioner i samme gymnastikredskab.


Combimåtte - bestående af 4 side- og 2 endekasser - er meget slidstærk, og produceret i en god 3-lags skumkvalitet med stærk presenning og VELCRO® Brand fasteners på alle sider. Alle delene er tilmed forsynet med skridsikker bund og støddæmperplader.

Combi-måtten måler L:500 x B:300 cm udfoldet, og er meget let at håndtere. Sammenpakket kan den være på en transportvogn.


Pr 1/1-2015 tilbyder vi 10 års garanti på støddæmperpladen.


Bemærk!

Combi-måtten leveres som delvis saml selv.

 

Kontakt Per idag for at høre mere.