PE Universe

Her finder du alt om PE-Redskaber.


PE leverer endnu engang redskaber til Faceoff

PE-Redskaber leverer endnu engang redskaber til Faceoff events 2022. PE-Redskaber og Faceoff har samarbejdet siden 2014. Begge parter har nemlig stor interesse i at udvikle og udbrede gymnastikken samt at gøre gymnastikken til en attraktiv og fed sportsgren. Gennem gymnastikevents og gymnastikrejser, som designes og produceres af Faceoff, har PE-Redskaber leveret gymnastikredskaber og støttet op omkring Faceoff. 

Læsetid: 15 min

Kender du PE-Redskaber?

Her kan du lære mere om PE-Redskabers historie, vores organisation og værdisæt.

Læsetid: 10 min

Mangler du inspiration?

Lad dig inspirere af tidligere projekter, som vi har udviklet i samarbejde med vores kunder - samt læs deres udtalelser hertil. 

Læsetid: 5 min

Produktion i Denmark

PE-Redskaber har været hurtig til at tilpasse sig og investere i den nyeste, digitaliserede, højautomatiserede produktionsteknologi. Hvis man tilføjer, at Verdensbanken løbende kårer Danmark som det bedste land at drive erhverv, må man sige, at vores produktion har en top placering.

Læsetid: 15 min

Job hos PE

Vores medarbejdere er vores største aktiv og vi leder derfor altid efter kvalificerede ressourcer til vores produktion eller vores administration.
Læsetid: 3 min

PE understøtter FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling

PE-Redskaber ønsker at være med til at gøre en forskel og understøtter derfor FN's verdensmål. For nu gør vi en indsats for 2 af verdensmålene, hvor vi stiller vores viden til rådighed. 

Læsetid: 2 min

Leverandør af gymnastikredskaber til DGI Landsstævne 2022

PE-Redskaber har indgået et samarbejde med DGI og er blevet Premium partner ifm. DGI Landsstævne 2022.
Læsetid: 2 min

Hovedleverandør til EU Mesterskaber i TeamGym 2021

PE-Redskaber tog til Portugal for at støtte de deltagende atleter fra hele Europa og forsyne EM TeamGym 2021 med sikkert og solidt gymnastikudstyr.

Læsetid: 10 min

PE-Redskaber udvikler redskaber til showet QUA

PE-Redskaber har endnu engang indgået et partnerskab med Verdensholdet. 
Læsetid: 2 min