Leverandør til NM i TeamGym 2023

PE-Redskaber leverede gymnastikredskaber til de nordiske mesterskaber i TeamGym 2023, som fandt sted
den 11. november i Reykjavik på Island. PE-Redskabet drog afsted til Island, hvor vi stod for opsætning af
redskabs-setuppet, servicerede og vedligeholdte redskaberne under konkurrencen samt stod for nedpakning
efter konkurrencen var afsluttet. Det gjorde, at det Islandske Gymnastik Forbund ikke behøvede at koncentrere
sig eller bekymre sig om redskaberne.


PE-Redskaber totalleverandør af TeamGym setup

PE-Redskaber var beærede over at blive udvalgt til at levere gymnastikredskaber til det unikke gymnastikevent - Nordiske Mesterskaber i TeamGym i 2023, hvor kun topholdene fra de nordiske lande deltager. For disse gymnaster anses kun det bedste udstyr for acceptabelt. PE-Redskabers fokus er altid på at levere sikkert udstyr af høj kvalitet, som giver gymnasterne mulighed for at udføre deres bedste spring. Ved at have kvalitet og sikkerhed som de vigtigste faktorer sikrer vi, at gymnaster kan udføre spring og landinger med tillid til både udstyr og egen sikkerhed. 

For at opsummere vil vi først gerne lykønske alle hold for deres bemærkelsesværdige præstationer ved konkurrencen. For det andet vil vi gerne takke det islandske gymnastikforbund for at have tillid til os med leveringen af gymnastikudstyret. Vi var glade for at modtage positive tilbagemeldinger fra gymnaster såvel som trænere, og vi er beærede over at have spillet en rolle i dette fantastiske arrangement.

Om de nordiske mesterskaber 

De nordiske mesterskaber i TeamGym afholdes normalt hvert andet år, men efter at være blevet aflyst på grund af pandemien i 2021, så alle frem til, at det igen endelig var tid til at se de bedste nordiske klubber konkurrere i TeamGym. Denne TeamGym-konkurrence samler de bedste nordiske klubber, der har kvalificeret sig på nationalt plan. I denne enestående begivenhed viser tre grupper – kvinder, mænd og blandede hold – deres færdigheder, teamwork og dedikation til sporten, hvilket skaber en spændende atmosfære af atletisk ekspertise.


Konkurrencer og resultater

Ved konkurrencen i 2023 i Reykjavik deltog i alt 25 hold, hvoraf 7 hold repræsenterede Danmark, 7 hold repræsenterede Sverige, 6 hold fra Norge, 3 hold fra Island, og 2 hold fra Finland. Disse hold blev støttet af deres fans fra hele Skandinavien, hvilket bidrog til den ekstraordinære stemning, der var tilstede under eventet. Hvert hold viste deres færdigheder, som de har opnået gennem dedikation til træning og indsats.

I kvindekategorien sikrede TeamGym Aarhus fra Danmark guldmedaljen med en enestående præstation, der demonstrerede deres exceptionelle evner. I herreafdelingen sikrede Gladsaxe IF sig endnu en guldmedalje til Danmark ved at opnå de højeste scorer i alle tre discipliner inden for deres afdeling. Podiet for de blandede hold blev domineret af Sverige, med alle tre pladser prydet i blåt og gult. EG Vikings hævdede førstepladsen med en enestående præstation på gulvet.

Demonstrationen af talent, disciplin og teamwork fra alle deltagende hold gjorde virkelig konkurrencen til en mindeværdig- og spændende begivenhed for gymnastikentusiaster i hele Skandinavien.


Kontakt Per idag for at høre mere.