Airtracks og luftredskaber

Det multifunktionelle gymnastikredskab. Her finder du Airtracks udviklet af PE-Redskaber. Vi har opfundet og udviklet den originale Airtrack. Vores Airtracks kan både anvendes af den øvede springgymnast, nybegynderen eller blot til leg såvel indendørs som udendørs - på land og i vandet. Vores brede udvalg af Airtracks i forskellige længder, højder og farver gør, at vi har en Airtrack til alle. Kvaliteten af Airtracken sikrer en sjov og sikker træningsoplevelse, hvor størrelsen er med til at forbedre brugerens færdigheder og øge effektiviteten under træningen. 

Vis pr. side: 15 | 25 | 50 | 75 | 100
Viser 1 til 15 af 80 resultater (6 Sider)

Opfinderen af den oprindelige airtrack

Airtracken er et resultat af PE-Redskaber, som i 90’erne arbejdede med at producere lange springbaner, også kendt som Tumble Tracks.

I sommeren 1995 så grundlæggeren af ​​PE-Redskaber børn, der legede på en stor hoppepude, og ideen kom til at lave en lang smal hoppepude til brug inden for gymnastikkens verden. Til springbanen blev der koblet en blæser, som konstant tilførte luft. Eftersom springbanen indeholdt luft, fik den navnet Airtrack.

De første airtracks var 3 meter bredde og 70 cm høje og produceret i længder på 12 og 15 meter. Efter noget tid blev højden reduceret til 50 cm. Udviklingen af airtracks fortsatte, og i dag fås de i stort set alle tænkelige størrelser.


Vi har airtracks, som passer til alle

Uanset, om du søger en airtrack, som mindre børn kan bruge til leg og motoriktræning i haven eller på stuegulvet – eller du måske er tumbler på professionelt niveau, så har vi airtracks til alle behov.


Airtrack til de mindste

Søger du en airtrack til de mindste, vil vi anbefale vores Global Airtrack Play model. Det er airtracks med en højde på 10 eller 15 cm. Airtracks på 10 cm er ideelle til træning og leg i hjemmet. Mindre børn vil have stor glæde af at tumle, lege og træne motorik på banen. Lidt større børn, som træner gymnastik på begynder- eller let øvet niveau kan også sagtens træne på airtracken. Airtracks med en højde på 15 cm passer rigtig godt til de lidt større børn/gymnaster, som springer på let øvet/øvet niveau, og gerne vil have et kraftfuldt afsæt fra airtracken. Den 15 cm høje airtrack fås i længder på 3-4-6 meter og egner sig godt til gymnaster, som gerne vil sammensætte flere spring.


Airtrack til junior

Vores Global Airtrack Practice kan anvendes af stort set alle, men anvendes ideelt af de lidt større børn og juniorer, som springer på let øvet eller øvet niveau. Airtracken har en tykkelse, så selv større og øvede gymnaster ikke risikerer at træde i bund, når de springer på den. Practice modellen kan derfor anvendes både i hjemmet og i idrætsforeningen. Disse airtracks fås i længder på 4-12 m, alle med en bredde på 2 m, som giver en god sikkerhed ved kombinationsspring. Om man skal vælge den ene eller den anden længde afhænger af, hvor mange spring, man gerne vil have mulighed for at sætte sammen. På en 4 meter bane kan man typisk sammensætte 2-3 spring, som f.eks. araberspring/flik-flak/baglænder.


Airtrack til foreningen eller elite springeren

Søger du en airtrack til foreningen eller til elitespringeren, som ønsker den ultimative løsning med et rebound i særklasse, så anbefaler vi vores Airtrack+ som er den ultimative luftspringsbane til både let-øvede, øvede og elite gymnaster. Henvender sig til efterskoler, skoler og foreninger. Airtrack+ fås i længder på 3-20 m, med en højde på 33 cm og en bredde på 280 cm.

Se også vores Global Airtrack Performance serieDenne serie består af airtracks med en højde på 30 cm, de passer derfor også i højden til de fleste standardredskaber i en gymnastikforening. Performance serien anvendes ideelt af juniorer og voksne, som springer på let øvet eller øvet niveau. Performance modellen kan derfor med fordel anvendes i f.eks. idrætsforeninger og skoler, eller af elitegymnaster, som ønsker en airtrack med et ekstra kraftfuldt afsæt.


PE RemoteCare

Systemet til overblik, service og vedligehold