PE leverer endnu engang redskaber til faceoff

Du kender sikkert allerede Faceoff! Et helt spektakulært gymnastikevent, som repræsenterer bevægelsesfrihed, kreativitet og handling i et ekstraordinært og skiftende setup fyldt med action, hvor fokus er på at skabe et inspirerende miljø for gymnastik. 

Som noget helt nyt afholdes Faceoff nu både Danmark, Sverige (for første gang) og Norge, og løber af stablen hen over december. Hvert event er bygget op omkring 2 konkurrencer: Individual for både mænd og kvinder samt crew.

Faceoff Sverige // 3. december 2022 

Faceoff Danmark // 10. december 2022

Faceoff Norge // 17. december 2022

Kan du ikke vente? Så se aftermovie fra Faceoff 2021 lige her.


Mere om samarbejdet mellem PE og Faceoff

PE-Redskaber leverer endnu engang redskaber til Faceoff events 2022.

PE-Redskaber og Faceoff har samarbejdet siden 2014. Begge parter har nemlig stor interesse i at udvikle og udbrede gymnastikken samt at gøre gymnastikken til en attraktiv og fed sportsgren. Gennem gymnastikevents og gymnastikrejser, som designes og produceres af Faceoff, har PE-Redskaber leveret gymnastikredskaber og støttet op omkring Faceoff. 

Faceoff vil gerne at gymnasterne kan få lov at udfordre sig selv og vil gerne hjælpe dem med at gå helt til grænsen. Det kræver en blød landing, hvor det er sikkerhedsmæssigt okay ikke at lande på benene, hvorfor en springgrav er nødvendig.
Da Faceoff besluttede at holde eventet i Forum Horsens var der dog én udfordring. Her var ikke nogen springgrav! Først gik man med en løsning om at bruge nedspringsmåtter med en softtop placeret ovenpå for at skabe den bløde landingsflade, men drømmen om at gymnasterne skulle kunne få følelsen af at lande i en rigtig springgrav, kunne man ikke helt slippe. 

I 2019 tog Faceoff action på drømmen og vi gik i en dialog om at skabe et alternativ til en springgrav. Preben Ebsen fra PE-Redskaber gik i gang med at produktudvikle og resultatet blev en mobil springgrav.

Hør mere om historien bag den mobile springgrav her. 

Se mere om montage og levering af den mobile springgrav her, spækfyldt med drenge hørm og den gode Faceoff energi!