Længde
120 cm
Bredde
21 cm
Vægt
5.50kg

Dorado Bumper

Varenr. 3153
 Farve: Sort.
Sort Dorado Bumper er trampolinens ”kofanger”. Skulle det ske, at et spring går galt og der landes tæt på trampolinen, så vil en Bumper kunne aftage slaget og samtidig styre gymnasten ind på nedspringsmåtten igen. Den afrundede overflade, er ikke blot et flot design, der passer godt ind til Doradoen, det har også en afgørende effekt for gymnastens sikkerhed.

Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Sikker skumafskærmning, i et multifunktionelt design

Bumperen monteres med en velcroflap, på det eksisterende velcrobånd på Dorado trampolinen. Ved fastgørelsen af Bumperen, monteres der samtidig et stykke klistervelcro på Doradoens faste eller justerbare ben. Bumperen sidder herved fast i samme stilling, uanset om trampolinen står i transport position eller står klar til brug.

Har du endnu ikke en Dorado trampolin, så kan Bumperen stadig bruges. Det multifunktionelle design kan også anvendes på PE-Redskabers andre trampoliner samt på mange andre trampolinmodeller.

Dorado Bumper er lavet i kraftig presenning med VELCRO® Brand fasteners. Skumkernen er af hvidt skum i den velkendte PE skumkvalitet. Sagt med andre ord - Dorado Bumper er klar, til at tage fra.

PE RemoteCare

Systemet til overblik, service og vedligehold