Faceoff 2023 med et helt nyt setup

PE-Redskaber og Faceoff fortsætter deres partnerskab ind i endnu et spændende år med fremragende gymnastik. Med udgangspunkt i deres succesfulde samarbejde siden 2014 deler begge partnere en dyb passion for at udvide og udvikle gymnastikkens verden med det formål at gøre det til en endnu mere tiltalende og fascinerende sport. Ligesom de enkelte gymnaster og de forskellige hold støtter hinanden under kvalifikationsrunder og head-to-head konkurrencer, støtter PE-Redskaber Faceoff med urokkelig entusiasme og den bedste assistance i form af rådgivning og topkvalitets gymnastikudstyr.

Både PE-Redskaber og Faceoff deler et fælles mål om at rykke grænserne for gymnastikken. Ligesom vi kontinuerligt innoverer ved at udvikle nyt gymnastikudstyr og tilbehør, samt forfiner vores eksisterende udstyr for at forbedre deres præstationer, genopfinder Faceoff gymnastikken hvert år gennem deres spektakulære konkurrencer. I år har de introduceret et helt nyt konkurrenceformat, der byder på kvalifikationsrunder i Danmark d. 19. august, Norge d. 2. september og Sverige d. 9 september. Alle vinderne samles ved Main Event i Horsens d. 9. december til en konkurrence som ingen anden.

Faceoffs innovative opsætninger giver gymnaster frihed til at omdefinere bevægelser, og vi forsyner dem med udstyret til at eksperimentere med nye hop i et sikkert miljø. Faceoff vælger os som deres leverandør af gymnastikudstyr fordi, at vores udstyr ikke kun sikrer et sikkert miljø for gymnasterne, men også giver dem styrke og højde til at udføre en ekstra rotation eller et ekstra drej.

I dette fortsatte samarbejde er PE-Redskaber og Faceoff ikke kun sponsorer og partnere; vi er dedikerede fortalere for gymnastikkens udvikling. Sammen tilbyder vi gymnaster muligheden for at udforske deres fulde potentiale samtidig med, at de sikrer deres sikkerhed og fremmer et miljø, hvor deres kreative evner kan skinne. Mens gymnastikverdenen ivrigt ser frem til endnu et spændende år med konkurrencer, er vi spændte på at se, hvordan dette partnerskab vil fortsætte med at omdefinere og løfte sporten.