Længde
150 cm
Bredde
60 cm
Højde
108 cm
Vægt
60 kg

Stor stålplint

Varenr. 52604
 Farve: Brun/rød.

Stålplint med kunstlæder, som er kunstskind i en mere prisvenlig udgave end naturskind. Kunstskind kan dog føles mere glat end naturskind.

Stålplinten fra PE-Redskaber - nu i en ny og endnu stærkere konstruktion end tidligere, fordi vi ofte ser, at stålplinten indgår under træning af f.eks. Parkour.

Kunstlæder er et syntetisk materiale, der ligner læder. Ægte læder kan holde i mange år.

Kunstlæder er herimod et prisbilligere alternativ, der dog kan risikere at få ridser hurtigere. 

Leveres uden vogn. Vi anbefaler at der også købes en transportvogn (varenr. 5255) til at lette transporten til og fra redskabsrummet. 


17.898,75 DKK
14.319,- DKK (ekskl. moms)
Varen produceres efter bestilling in-house i vores produktion i Fole (Produktionstid 3-7 hverdage)

Stor stålplint - mange anvendelsesmuligheder

Fås med ægte læder, med sort nappa og med kunstlæder.

Stålplinten med ægte naturskind på alle 3 top-plader har lang levetid og den føles ikke "glat" på samme måde som eksempelvis overfladen (toppen) af kunstlæder.

Nappa og kunstlæder-overflader er mere prisvenlige.

Stålplinten fra PE-Redskaber er nu at finde i en ny og endnu stærke udgave. Vi ser ofte, at stålplinten indgår i træning af f.eks. Parkour.

Stålplinten er et fantastisk redskab til brug i gymnastikforeninger eller gymnastik i skoler til eksempelvis den meget kendte børneleg: ”Jorden er giftig” samt andre sjove aktiviteter. Eller brug den som bænk ifm. gymnastikkurser, crossfit og styrketræning. 

Leveres uden vogn. Vi anbefaler at der også købes en transportvogn (varenr. 5255) til at lette transporten til og fra redskabsrummet.

Stålplinten bliver produceret i vores produktion i Fole, DK. Vi har derfor mulighed for at producere stel og betræk i andre farver. Har I andre specielle ønsker til farver, så kontakt os endelig.

Kontakt Per idag for at høre mere.